Welke activiteiten rollen van onze

PRODUCTIELIJN?

Speciaal voor jou geassembleerd!

Corona-Maatregelen


Omwille van de huidide maatregelen houden we onze werking nog steeds op een laag pitje. We hopen in het najaar weer volop aan de slag te kunnen. Er werd in elk geval hard gewerkt aan een nieuwe activiteitenkalender.

Check zeker ook onze socials voor meer updates.

Geen TLJ deze zomer


We hebben na rijp beraad (zoals dat heet) besloten om geen Terasse les Jeunes te organiseren dit jaar. Een normale TLJ-editie brengt 150 jongeren op de been. Om nu terug te vallen op een editie waar max. 40 of 50 mensen mogen komen die dan op voorhand moeten reserveren maakt het gewoon niet plezant en aantrekkelijk. We zitten dan ook nog op openbaar domein dus voelen we ons zeker niet geplaatst om ‘agent’ te gaan spelen moest er meer volk opdagen. We organiseren liever een TLJ in alle vrijheid waarbij we niemand moeten weigeren.

Daarom dus de korte pijn en stellen we uit naar 2021 in de hoop dat we die zomer wel kunnen doorbrengen zoals we dat gewend zijn. Achter de schermen wordt al gewerkt aan een nieuwe indeling voor TLJ en we gaan je zeker nog verrassen...wait & see. But for now... wensen we jullie allemaal toch nog een fijne zomer. Keep it safe, blijf gezond, hou je aan de maatregelen en hopelijk kunnen we in het najaar de werking van ‘t Fabriek weer normaal opstarten.

't Fabriek Hoeselt

Contacteer onze receptie: